SUPERGOODS MECHELEN

Mon-Sat 10-18h

Onze-Lieve-Vrouwestraat 116

B-2800 Mechelen

Tel. +32 (0) 486 34 12 55

mechelen@supergoods.be
SUPERGOODS GENT

Mon 11-18h, Tue-Sat 10-18h

Brabantdam 56 B

B-9000 Ghent

Tel. +32 (0) 468 31 63 20

gent@supergoods.be

Supergoods Mechelen, Supergoods Gent

Mechelen: Mon-Sat 10-18h

Gent: Mon 11-18h Tue-Sat 10-18h

· · Reacties

Gezocht: Service & sales superstar met een groen hart

· · Reacties

Supergoods Mechelen zoekt een deeltijdse winkelmedewerker voor een centrale rol in de klantenservice van onze winkel. 

Je verwelkomt de klanten met de glimlach, informeert hen wanneer nodig over de herkomst van onze producten en zorgt ervoor dat iedereen de feelgood-factor van onze winkel ervaart. Je helpt de klanten bij het kiezen van een perfecte outfit en aan de kassa steek je nog een tandje bij: daar ben jij degene die de klant echt laat voelen dat we de vriendelijkste winkel van Mechelen zijn.

Daarnaast beantwoord je ook telefoons en emails, bereid je bijbestellingen voor, zorg je voor het verzenden van de webshoppakketten en verwerk je leveringen en eventuele retours van klanten. En ondertussen weet je de winkel ook nog eens mooi in orde te houden.

 

 

Profiel

Je bent een kei in klantenservice en verkoop. Je bent erg geïnteresseerd in ecologie en eerlijke mode. Ervaring in mode of duurzame projecten is een sterk pluspunt.

Je leert snel, kan multitasken en efficiënt werken. Je kan verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig een team of project leiden indien nodig. Je bent betrouwbaar en eerlijk, en flexibel wat betreft taken en werkuren. 

Je bent goed met getallen en details, en je blijft geconcentreerd in een drukke omgeving. Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en een mondje Frans. Computers en sociale media hebben niet veel geheimen voor je.

 

Aanbod

Supergoods biedt je een interessante en afwisselende job (3 à 4 dagen per week). Je werkt met eco en faire merken in een sterk groeiende concept store.

Flexibele werkuren (overeen te komen)

Correcte verloning

 

Stuur je cv met motivatiebrief naar info@supergoods.be voor 15 april om 16u. 

Meer informatie? Bel Tonny op nummer 0472 71 59 41