Onze-Lieve-Vrouwestraat 116, Mechelen

Brabantdam 56B, Gent

Mechelen: Mon-Sat 10-18h

Gent: MON 11-18h TUE-SAT 10-18h

Supergoods Blog

RSS Blog Feed

17/05/2017

Biologische zonnecrème, waarom is dat belangrijk?

We hebben nog eens mogen proeven van echt zomerweer de voorbije dagen. Heerlijk was dat! Heb je ook meteen een nieuwe zonnecréme gekocht voor dit jaar, voor jezelf en misschien voor de kinderen? Koos je biologisch, of een gewone zonnecréme? Wanneer je nagaat welke ingrediënten er in de meeste zonnecrèmes zitten, dan zijn die echt niet aan te raden.

Lees meer

17/05/2017

Supergood Team: 3 must-haves van Tonny

In dit blogbericht stellen we de lentefavorieten Tonny, zaakvoerder van Supergoods Mechelen, voor. Tonny zijn garberobe hangt vol met Knowledge Cotton Apparel: Scandinavische casual chic is dan ook zijn ding.

Lees meer

16/05/2017

Duurzame materialen: Wat is dat nu eigenlijk, Tencel?

Meer en meer kledingstukken worden gemaakt uit lyocell of Tencel, een merknaam voor lyocell. Zeker in de duurzame mode. Dat vertellen we je dan in de winkel, of je leest het in het etiket of op de website. Maar wat is dat nu eigenlijk, lyocell? En waarom is het dan duurzaam?

Lees meer

10/05/2017

TOP 5 Moederdagtips

Zondag is het Moederdag. In deze lijst vind je onze cadeautoppers voor mama's. Eerlijk en met liefde vervaardigd: dat maakt een cadeau extra mooi.

Lees meer

04/05/2017

Hennep: Duurzaam en mooi

 

Hennep is een plant met heel wat verschillende toepassingen. Wist je bijvoorbeeld dat hennep eeuwenlang het standaardcanvas was voor tenten en scheepszeilen, of dat je kan koken met hennepolie?

Lees meer

04/05/2017

Supergoods Team: 3 must-haves van Olga

 

Hier volgen de tips van Olga, CEO en eigenaar van Supergoods Gent. Olga is een fair fashion activiste en heeft vroeger zelf nog gewerkt als modeontwerpster. Ze deed ook research voor Rank A Brand.

Lees meer