Onze-Lieve-Vrouwestraat 116, Mechelen

Brabantdam 56B, Gent

Mechelen: Mon-Sat 10-18h

Gent: MON 11-18h TUE-SAT 10-18h

Supergoods Blog

RSS Blog Feed

18/08/2017

Soon in: Sustainable streetwear by Dedicated

Very soon we will introduce a new treat to you. Consider it as our birthday present to you, as this month Supergoods is turning 5 years. The novelty is Swedish Dedicated, a streetwear brand which takes sustainability central.

Lees meer

19/07/2017

Zomerse hotspots in Mechelen

Niet iedereen heeft een vakantie gepland.  Sommigen van ons werken de hele zomer door. Maar je kan het vakantiegevoel vinden in je eigen stad. Of plan een citytrip in België met de trein, met je fiets of met je auto. In dit blogbericht vind je onze tips voor zomerse hotspots in Mechelen - leuk voor Mechelaars of toeristen.

Lees meer

19/07/2017

Duurzame solden: Hoe doe je geen miskopen?

De solden zitten in de laatste rechte lijn. De kortingen gaan nog een laatste keer wat omhoog, en dus kan je links en rechts nog goede zaakjes doen. Soldenshoppen is niet eenvoudig. De prijzen zijn laag, maar je wil toch je garderobe niet vullen met kleren, schoenen en accessoires die je dan misschien niet zo gemakkelijk kan gebruiken of welke van mindere kwaliteit zijn. Met onze tips kan je de meeste miskoopjes vermijden.

Lees meer

10/07/2017

TOP 5 musthave's voor een duurzame vakantie

Hoera, het is tijd voor een vakantie. Oké, niet voor iedereen, we blijven ook bezig in de winkels en de webshop zonder zomerpause. Maar plan dan een leuke weekend in het natuur of een citytrip. Vergeet zekert niet de volgende zomermusthave's.

Lees meer

26/06/2017

Cîme Team: Tips & tricks om de festival zomer heelhuids door te komen

Het festival seizoen is weer begonnen … Helaas gaan dagen vol bier (maar weinig water), zon en weinig schaduw, fastfood, stoffige weiden, weinig slaap, weinig spiegels en smerige douche vaak gepaard met een uitgedroogde of verbrande huid, of net een huid zoals op je 15e, vol huidonzuiverheden en puistjes. Enkele tips van het CÎME team – ervaringsdeskundigen bij uitstek! – om de festival zomer heelhuids door te komen én om er op elk moment crisp & cool te blijven uitzien. 

Lees meer

22/06/2017

Duurzaam hydrateren met Dopper

Ook water op zak met die hitte? In een wegwerpfles of een fles die je kan hergebruiken? Met herbruikbare flessen vermijd je massa's afval. Bovendien belandt jaarlijks zo’n 8 miljoen ton kilo plastic afval - waaronder veel plastic flesjes - in onze oceanen. 

Lees meer

08/06/2017

5 cadeautips voor papa's

Ga je iets leuks geven aan je papa of opa dit weekend? Of helpt je je kinderen de juiste cadeau te vinden aan hun vader? We geven graag cadeautips in de Supergoods winkels in Mechelen en Gent, maar hier ook alvast enkele leuke ideetjes voor elke lieve papa.

 

Lees meer