SUPERGOODS MECHELEN

Mon-Sat 10-18h

Onze-Lieve-Vrouwestraat 116

B-2800 Mechelen

Tel. +32 (0) 486 34 12 55

mechelen@supergoods.be
SUPERGOODS GENT

Mon 11-18h, Tue-Sat 10-18h

Brabantdam 56 B

B-9000 Ghent

Tel. +32 (0) 468 31 63 20

gent@supergoods.be

Supergoods Mechelen, Supergoods Gent

Mechelen: Mon-Sat 10-18h

Gent: Mon 11-18h Tue-Sat 10-18h

· · Reacties

Eva Trappeniers over Schmidt's: "De deodorant waarop ik al jaren zit te wachten"

· · Reacties

Eva Trappeniers, oftewel bio beauty specialist Von Winckelmann en trainer bij CÎME, is een fan geworden van onze nieuwe natuurlijke deodorants. Lavendel-salie is haar favoriete geur, omdat je je er meteen mee in de Provence waant.

“Schmidt’s deostick met lavendel en salie is de deodorant waarop ik al jaren zit te wachten! Niet alleen houdt hij je de hele dag zweetgeur-vrij, hij is helemaal natuurlijk en verzorgd en verzacht je okselhuid. Het lavendel-salie parfum doet je dromen van de Provence en blijft hangen tot in de late uurtjes."

Het is inderdaad niet gemakkelijk geweest om een efficiënte, natuurlijke deodorant te vinden. De geurcombo's zijn ook heerlijk. Niet alleen de lavendel en salie, maar rozen-vanille of bijvoorbeeld ylang-ylang met kamille - heerlijke geuren allemaal. 

En dit allemaal zonder schadelijke stoffen, zoals aluminium, wat je nog altijd kan vinden in meeste deo's. Aluminium kan schadelijk zijn en ook allergische reacties veroorzaken. 

De natuurlijke deo's shop je in de Supergoods-winkels of gemakkelijk online op onze webshop. Er zijn er met vrouwelijke, eerder mannelijke (cedarwood!) of unisex aroma's (ylang ylang). Voor extra gevoelige huid is er ook een aparte sensitive serie, met magnesiumhydroxide als werkzaam ingrediënt in plaats van sodium bicarbonaat, ook wel  baking soda genoemd.

Psst! Niet vergeten om jezelf in te schrijven voor de volgende workshops van Eva in Mechelen, of de workshops in Gent!