Dopper lanceert twee nieuwe kleuren thermossen

0 comments

Dopper lanceert vandaag twee nieuwe kleuren binnen de insulated reeks Dopperflessen, Throwback Lilac en Lemon Crush. Beide flessen zijn beschikbaar in 350 ml en 580 ml. Deze thermossen zijn perfect om warme dranken in te bewaren, want je drankje behoudt z'n warmte maar liefst 9 uur lang!

Het driedelig ontwerp fles, beker en dop is gemakkelijk te vullen en schoon te maken, door jou of je vaatwasser (max. 65 graden).

(lees verder onder de foto)

Proper drinkwater in Nepal

Dopper is een Certified B Corporation die groot belang hecht aan de vervuiling van ons water en onderneemt hiervoor dan ook actie.

Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. Vanaf de eerste waterfles die werd verkocht, heeft Dopper gedoneerd aan de Simavi waterprojecten in Nepal. Ze zijn onderdeel van het WASH programma. Door het installeren van waterpunten en toiletten hebben duizenden, zelfs tienduizenden Nepalezen nu betere toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. En dit is nog maar het begin!

 

Dopper Wave 

In 2020 lanceerden ze de Dopper Wave – een wereldwijde beweging van individuen, bedrijven en organisaties die zich inzetten tegen plasticvervuiling door plastic wegwerpwaterflessen uit hun leven, kantoren en evenementen te bannen.

Kleine, dagelijkse handelingen. Zo simpel is het om te voorkomen dat grote hoeveelheden wegwerpplastic in onze oceanen belanden. Mooi hè?

Sluit je aan bij de Dopper Wave door het volgende te beloven:

1. Geen wegwerpwaterflessen meer te gebruiken
2. Altijd kraanwater te drinken wanneer dit mogelijk is
3. Altijd je herbruikbare fles mee te nemen
4. Anderen te inspireren om zich ook aan te sluiten bij de Dopper Wave

Je bent geen eenzame druppel in een oceaan vol plasticvervuiling. Je bent onderdeel van een golf van verandering. Want samen kunnen we het tij keren. Samen redden we de oceanen.

Bekijk de nieuwe Dopperflessen hier. Ook ideaal als cadeau!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!