Afspraak met styliste Liesbeth Diels

0 comments

Ken je Lilirooz Collars? De styliste achter deze leuke losse kraagjes om je outfits op een hoger niveau te tillen is Liesbeth Diels. Ze komt volgende week een stylingadvies workshop geven in Supergoods Mechelen. We hadden een babbel met Liesbeth over mode en solden.

Duurzaamheid en mode, niet zo gemakkelijk om te combineren, hé?  

Als styliste en owner van mijn eigen label moet ik eerlijk toegeven dat ik een haat-liefderelatie heb met de modewereld. Als ik zie het er in de modewereld aan toe gaat krijg ik instant buikpijn, maar op andere dagen geeft het me ook de energie om door te gaan en zoveel mogelijk mijn filosofie te delen met zoveel mogelijk andere mensen."

De kleerkast heeft toch een grote invloed in ons leven?

"Wanneer ik vrouwen help om hun kleerkast een make-over te geven of wanneer ik de kans krijg mijn visie te delen over hoe je nu de perfecte kleerkast kan bekomen dan kan ik bergen verzetten met mijn energie. Omdat ik weet hoe gelukkig vrouwen daarvan worden en hoe hun leven een positieve nieuwe boost krijgen hierdoor kleding speelt een zeer grote rol in hoe je je voelt"

Tijdens de solden wordt dat ook nog extremer?

"Tijdens de solden valt het me vaak op me op dat de meeste dames aan het shoppen zijn zonder een concreet doel voor ogen te hebben. Via fast fashion geraken we in een vicieuze cirkel: kledij verslijt super snel, dat is echt wegwerpkleding, en daardoor moeten we constant blijven kopen."

"Ik vraag me echt af of we hier blij van worden. Je komt thuis met je zakken vol shirts, tassen, kleedjes waarvan de helft toch al niet zo goed paste, en die bijgevolg niet eens gedragen gaan worden."

Slow fashion is dan iets anders?

"Ik kan echt genieten van de zoektocht naar een nieuw item voor mijn kleerkast. Een stuk met een verhaal dat ik met veel passie en liefde kan delen. Wanneer ik dat stuk draag voel ik me alsof ik de wereld aankan. Mijn doel is dan ook dat mijn kleerkast op een dag enkel gevuld is met zo'n stuks. Dat realiseer je niet op 1 dag, dat is een heel proces. Wanneer iemand me een compliment geeft over mijn jas dan vind ik het heerlijk dat ik vertellen dat deze gemaakt is van oude dekens die een nieuw leven gekregen hebben op deze manier. "

10 januari komt Liesbeth stijladvies geven bij Supergoods Mechelen. Ze zal je wegwijs maken in wat we nu moeten dragen voor welk model, met veel aandacht voor welke kleuren je wil en kan dragen. En wie kan er nu geen tips gebruiken om geen miskopen meer te hebben en een kleerkast te creëren die een WOW-effect op je heeft?

Liesbeth geeft je heel wat informatie die je op jezelf kan toepassen en ze zal ook al je vragen beantwoorden. Tijdens de tweede helft van de workshop is het tijd voor een privé-shopping. Deze workshop is een fijne combi van theorie en praktijk, met een styliste die een nuchtere kijk heeft op trends en je mee zal helpen om in alle rust op zoek te gaan naar een eigen stijl. Zodat je voortaan alles wil dragen wat in je kast hangt!

Prijs €40 incl. drank en hapjes. De workshop gaat door op 10/1 in Supergoods Mechelen 19u-21u30.

Schrijf je nu gemakkelijk in online.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!