SUPERGOODS MECHELEN

Mon-Sat 10-18h

Onze-Lieve-Vrouwestraat 116

B-2800 Mechelen

Tel. +32 (0) 486 34 12 55

mechelen@supergoods.be
SUPERGOODS GENT

Mon 11-18h, Tue-Sat 10-18h

Brabantdam 56 B

B-9000 Ghent

Tel. +32 (0) 468 31 63 20

gent@supergoods.be

Supergoods Mechelen, Supergoods Gent

Mechelen: Mon-Sat 10-18h

Gent: Mon 11-18h Tue-Sat 10-18h

· · Reacties

S.O.S. - Open vacatures bij Supergoods

· · Reacties

Het zit zo: het loopt hier in Supergoods Mechelen én Gent een beetje uit de hand. Leveringen, uitpakken, ophangen, stomen, prijzen, klanten helpen, adviseren, de winkel netjes houden, emails beantwoorden, de stock updaten, de bestellingen verzenden, hier en daar ook retours en dergelijke behandelen, enz.

Het is allemaal heel wat! We doen het met plezier, met de glimlach zelfs, maar we hebben maar twee handen.

Misschien kan jij helpen?

VACATURES

Klantenservice en verkoop (m/v) in Gent, (2 tot 4 dagen per week)

Klantenservice en verkoop (m/v) in Mechelen (2 tot 4 dagen per week)

WIE WE ZOEKEN?

We werken in een winkel, en dat betekent vooral klanten helpen en ervoor zorgen dat een bezoek aan Supergoods voor hen het hoogtepunt van de dag is. Je zorgt ervoor dat ze zich stuk voor stuk thuis voelen, eender welk moment van de week. Ervaring in verkoop is een must. Je communiceert makkelijk, ook in moeilijke situaties, in meerdere talen. Je bent kortom gewoon goed met mensen.

We werken met eco + faire merken, dus weten waarom we in de winkel geen gewoon katoen tolereren, maar wel bijvoorbeeld biokatoen, dat is uiteraard alvast handig. Of dat je de klant kan uitleggen waarom zijn fair trade t-shirt meer kost dan wat hij in de fast fashion-winkels heeft zien hangen. En dat doe je met een zekere trots. Want, vertel je erbij, onze merken zorgen voor eerlijke jobs én ze werken duurzamer.

Een kledingwinkel is een wat bijzondere habitat. Verschillende materialen, maten, fits in denims, we noemen maar wat: het helpt als je er wat van kent. Je volgt de mode minstens een beetje, ook al heb je je eigen stijl en neig je bijvoorbeeld naar slow fashion. Bovendien moet je klanten ook nog eens goed kledingadvies kunnen geven.

In een winkel veranderen de omstandigheden voortdurend, dus kunnen multitasken, oog voor detail en efficiëntie zijn onmisbare kwaliteiten. Ervaring in administratie en punctualiteit zijn een grote plus.

Je werkt graag, en nog meer in een klein maar groeiend team. Je loopt verantwoordelijkheid niet zomaar uit de weg. Geregeld ben jij degene die de winkel voor je rekening neemt, soms help je een collega of jobstudent op te leiden.

En o ja, weekends. De winkels zijn open op zaterdag, en soms ook op zondag. Ook op die dagen is werken voor jou geen probleem. Je werkt niet altijd in de weekends, maar meestal wel.

De pluspunten? Hadden we al gezegd dat Supergoods-klanten doorgaans de aangenaamste mensen zijn? Verder hebben we uiteraard de beste merken, een heel fijn team, steeds weer nieuwe collecties en nog tal van uitdagingen in het verschiet. Ach, alles in acht genomen, valt het hier best wel mee!

HOE SOLLICITEREN?

Als je ons dus wil helpen, stuur dan een motivatiemail met een cv naar gent@supergoods.be of mechelen@supergoods.be, want we hebben werk voor je.

Doe het voor 5 april om 16u!

Meer info: gent@supergoods.be, of mechelen@supergoods.be